’t Lage Licht

Vakantiewoning ’t Lage Licht (6 personen), gelegen op de begane grond van de voormalige woonboerderij. Indeling: woonkamer, woonkeuken, drie slaapkamers, badkamer met bad en douche, separaat toilet. Tuin op het zuiden.

De Boerenhof

De Boerenhof

Vakantiewoning De Boerenhof (6 personen) ligt vlakbij de mini-camping. Indeling: woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet, op de 1e verdieping drie slaapkamers en een tweede badkamer met douche en toilet. Besloten tuin op het zuiden.

De Wijde Blick

Appartement De Wijde Blick (4 personen) ligt op de 1e en 2e verdieping van de voormalige woonboerderij. Indeling: woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en separaat twee toiletten. Loggia op het zuiden.

De Schuilstal

De Schuilstal

Vakantiewoning De Schuilstal (2 personen), twee-onder-een-kap, bevindt zich achter op het terrein. Indeling: woonkamer met open keuken, toilet, trap naar de 1e verdieping, slaapkamer met inloopdouche en tweede toilet. Openslaande deuren naar het terras op het zuiden.

't Vroon

’t Vroon

Luxe trekkershut ’t Vroon (2 personen) grenst aan de zandpaddock waar onze alpaca’s regelmatig rondstruinen. Indeling: woonkamer met open keuken en elektrische kachel, slaapbank, douche en toilet. Openslaande deuren naar de gedeeltelijk overdekte veranda op het zuiden.

vakantieappartement aagtekerke

’t Hoge Licht

Het appartement ’t Hoge Licht is onderdeel van het vakantiehuis ’t Lage Licht, maar heeft een eigen voordeur.  Het tweepersoons appartement heeft een balkon op het zuidwesten en uitkijk op de levendigheid van ons erf.