Een vakantiehuis nabij het strand van Domburg

Op het Domburgse strand is het heerlijk zonnen, zwemmen en ontspannen. Ook in de stad is er van alles te zien en te doen. Een onmisbare stop tijdens uw vakantie in Zeeland! Huur daarom een vakantiehuis vlakbij Domburg en kom langs bij Aan de Waterspiegel. Hier heeft u de keuze uit enkele van de leukste en mooiste vakantiewoningen van Zeeland.

Appartement De Wijde Blick

Als het om een huisje in Zeeland gaat, is De Wijde Blick een uitstekende keuze voor gezinnen. Er zijn twee ruime slaapkamers, een open woonkeuken, een ruime badkamer en een fijne loggia in het vakantiehuis in Aagtekerke aanwezig – stuk voor stuk ruimtes waar u in alle comfort en rust kunt vertoeven. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de speeltoestellen van het woonerf. U heeft een prachtig uitzicht op de omgeving en kunt gratis parkeren op het terrein. Er is een babybedje aanwezig.

Bekijk en boek De Wijde Blick!

Vakantiewoning ’t Lage Licht

Met maar liefst 130 m² ruimte en plek voor max. 6 personen is dit een zeer luxe vakantiehuis. Bovendien geniet u hier van gezelligheid ten top. Dit dankzij de knusse woonkeuken, een warme houtkachel, ruime keukentafel waar u met z’n allen kunt zitten, de eigen tuin en simpelweg de gemoedelijke sfeer die er in dit vakantiehuis in Zeeland hangt. Uiteraard is de woning van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een extra faciliteit: een eigen strandcabine op het strand van Noordduine!

Bekijk en boek ’t Lage Licht!

Vakantiewoning Boerenhof

Dit volledig gerenoveerde vakantiehuis ligt naast de camping en is geschikt voor gezelschappen t/m 6 personen. Vanwege de renovatie verblijft u hier in ruime, moderne luxe. Naast de reguliere voorzieningen is er een mooi, besloten terras op het zuiden. Heerlijk in de zomer! Zijn de temperaturen kouder, dan kunt u gebruik maken van de vloerverwarming en centrale verwarming. Boerenhof is daarmee ieder seizoen het ideale vakantiehuisje in Zeeland.

Bekijk en boek Boerenhof!

Trekkershut ‘t Vroon

Wanneer u net iets meer dan een tent wilt, maar niet direct in een hotelkamer terecht wilt komen, is ’t Vroon echt iets voor u. Deze knusse blokhut biedt u alles wat u maar kunt wensen voor een eenvoudig, comfortabel verblijf: ruimte, privacy, volop rust en een prachtig uitzicht. Zo gaat u even terug naar de basis en kunt u de sleur van alledag helemaal achter u laten. Kortom: vakantie vieren!

Bekijk en boek ‘t Vroon!