kamperen in strohuis de Heejstek

Op onze kindvriendelijke minicamping, want die ligt een eind van de doorgaande weg, vind u  deze bijzondere accommodatie, voor vier personen. De Heejstek is helemaal naar eigen ontwerp gebouwd en heeft daarbij een enorm raam in de voorgevel gekregen. Dit geeft niet alleen uitzicht op de camping maar zorgt ook voor een lichte zithoek.

Op de begane grond treft u eerst de woonmaker, een keukentje en een eethoek. Daarachter ligt een slaapkamer met twee éénpersoons bedden.  Door middel van een trap gaat u naar de tweede verdieping  want daar is de tweede slaapkamer, ook met twee éénpersoonsbedden. Ofschoon deze verdieping stahoogte heeft is hij toch ook riant.

Het keukentje heeft een elektrische kookplaat met twee pitten. Naast servies, bestek en pannen vind u er ook een jerrycan voor water, fluitketel en een Senseo.

In de Heejstek zijn twee stopcontacten, want de verlichting gaat op batterijen.

Voor sanitair maakt u gebruik van het toiletgebouw van de camping, zo’n 20 meter lopen. Hier treft u naast een wasmachine en droger ook water om de jerrycan te vullen.

Kortom, een bijzonder plek om kamperen te combineren met wat extra luxe.

Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

inventaris

 • WIFI
 • Naast servies, ook pannen en bestek
 • 1 parkeerplaats op eigen terrein (ofschoon gratis, alleen als er voldoende plaats is)
 • roken evenals open vuur verboden
  geen stroom aanwezig (er zijn wel 2 stopcontacten)
 • huisdieren zijn niet toegestaan
 • De Heejstek is voor maximaal 4 personen, en een baby telt als één persoon
 • Verder is er een camping babybedje op aanvraag aanwezig, maar hiervoor neemt u zelf mee : beddengoed, dekbedje en kussen
 • De Heejstek wordt verhuurd inclusief bedlinnen en een handdoekenpakket per persoon per verblijf. Een handdoekenpakket bestaat uit één badlaken en één handdoek.
 • tenslotte: Bijkomende kosten: toeristenbelasting à €1,25 p.p.p.n.

Praktische informatie

Persoonlijke  check in: tussen 16.00 en 17.00 uur
Hierna kunt u tot 21.00 uur zelf arriveren. U hoeft dus niet te haasten, echter vinden wij het wel prettig om te weten hoe laat u aankomt. Wilt u al vroeger de omgeving verkennen? Dan kunt u, indien gewenst u uw auto al eerder op de parkeerplaats zetten, weliswaar gratis maar alleen zolang er ruimte beschikbaar is.

Check out: tussen 09.30 en 10.00 uur

Bij de check out dient al het servies schoon in de kast te staan. Bovendien moeten de bedden zijn afgehaald, beddengoed en handdoeken per set in een kussensloop (binnen) bij de buitendeur geplaatst zijn. Daarnaast moeten de prullenbakken leeg en het vuil en glas in daarvoor bestemde containers gedeponeerd zijn. Ook de meubels staan weer in originele opstelling terug.

of kies één van onze andere accommodaties

Vakantiewoning Boerenhof

meer info

Appartement De Wijde Blick

meer info

2 persoons Camping pod

meer info

Luxe trekkershut ’t Vroon

meer info