Glamping Zeeland, verhuur van unieke huisjes aan zee

Glamorous Camping is de trend op kampeergebied. Geniet van het luxe kamperen. Bij aankomst kun je meteen van je vakantie genieten. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, van alle basisgemakken voorzien en kunnen voor korte of langere tijd worden gehuurd.

Glamping is leuk met kinderen, fantastisch voor stelletjes, maar ook gezellig als je met een paar vriendinnen een weekendje ertussenuit gaat. Ben je toe aan een korte of langere vakantie? Ver weg van de drukte en midden in de natuur? Wil je eens een bijzondere accommodatie uitproberen?

Op onze rustige, autovrije en kindvriendelijke kampeerweide, een eind van de doorgaande weg, kun je kamperen in stijl. Boek een hippe glamping accommodatie op de leukste camping van Zeeland: Aan de Waterspiegel in Aagtekerke. Centraal gelegen tussen Domburg, Westkapelle en Zoutelande, op het voormalig eiland Walcheren. Met onze broodjesservice zorgen wij in het hoogseizoen elke ochtend voor verse broodjes en croissants.

glamping zeeland

Het echte vakantiegevoel: slapen inclusief ontbijt

Kamperen inclusief ontbijt met lokale Zeeuwse producten

Het is mogelijk dat iedere ochtend  ons heerlijke Zeeuwse ontbijt voor je klaar staat. Je kunt er ook voor kiezen om alleen in het weekend een ontbijt te bestellen. Je kunt het ontbijt  ophalen in het AlpaCafé en in je accommodatie ervan genieten. Het bestaat uit een wisselende samenstelling van bijvoorbeeld een verse croissant, een vers Zeeuws broodje; zoet beleg zoals hagelslag, honing, jam; yoghurt en muesli; een Zeeuws kippenei; versgeperste sinaasappelsap; een zoete lekkernij en alpaca-kleinigheidje. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kampeerplaats zonder ontbijt te reserveren.

Dagelijks in de periode:
  • 26 maart t/m 11 april
  • 30 april t/m 24 mei
  • 2 juli t/m 4 25 september
Alleen in de weekenden:
  • 12 t/m 29 april
  • 25 mei t/m 1 juli
  • 26 september t/m 31 oktober
Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met allergieën en intoleranties.

Onze unieke glamping accommodaties:

glamping bij de boer

De Heejstek, glamping op de boerderij

De Heejstek is een huis van stro. Het is geschikt voor 4 personen (zonder stro-allergie). Indeling: een zitje, kitchenette met koelkast, twee slaapkamers. Het toilet en de douche vind je op 15 meter lopen in het sanitair-gebouw. Buiten staan robuuste tuinmeubels voor je klaar. En er is natuurlijk goede WIFI.

Wil je genieten van glamping op de boerderij? Kijk hier voor meer informatie.

De Jaab, glamping in een zee van gras (vanaf 2022)

De Jaab is een houten Waarschip van 9 meter lang. Deze voormalige zeilboot is geschikt voor 4 personen. Indeling: woongedeelte, kombuis met stromend water, slaapbanken, toilet, stahoogte en een ruime kuip. En er is natuurlijk goede WIFI.

Wil je genieten van glamping in een zee van gras? Kijk hier voor meer informatie.

glamping in zeeland

Camping Pod, glamping in de natuur

De Camping Pod is glamping in een tiny house. Dit robuuste Scandinavische onderkomen is geschikt voor 2 personen. Indeling: een tweepersoonsbed, volledig ingerichte kleine keuken, zithoek, badkamer met douche, toilet en wastafel. En er is natuurlijk goede WIFI.

Wil je genieten van glamping in de natuur? Kijk hier voor meer informatie.

wat is glamping

Alpacas on Wheelzzz, glamping helemaal anders

Alpacas on Wheelzzz is een omgebouwde trailer. Deze is geschikt voor 2 (slanke) personen. Indeling: zithoek, kitchenette, ladder naar de slaapkamer. Het toilet en de douche vind je op 15 meter lopen in het sanitair-gebouw. En er is natuurlijk goede WIFI.

Wil je genieten van glamping helemaal anders? Kijk hier voor meer informatie.

glamping walcheren

’t Vroon, glamping in een trekkershut

’t Vroon is een stoere trekkershut. Deze is geschikt voor 2 personen. Indeling: woonkamer met bedbank, volledig ingerichte keuken, douche, toilet. Openslaande deuren naar de half overdekte veranda. En er is natuurlijk goede WIFI.

Wil je genieten van glamping in een trekkershut? Kijk hier voor meer informatie.