Glamping in strohuis de Heejstek mèt privé sanitair

Op onze kindvriendelijke minicamping, want die ligt een eind van de doorgaande weg, vind u  deze bijzondere accommodatie, voor vier personen. De Heejstek is helemaal naar eigen ontwerp gebouwd en heeft daarbij een enorm raam in de voorgevel gekregen. Dit geeft niet alleen uitzicht op de camping maar zorgt ook voor een lichte zithoek.

Op de begane grond treft u eerst de woonmaker, een keukentje en een eethoek. Daarachter ligt een slaapkamer met twee éénpersoons bedden.  Door middel van een trap gaat u naar de tweede verdieping  want daar is de tweede slaapkamer, ook met twee éénpersoonsbedden. Doordat deze verdieping stahoogte heeft is hij zeer riant.

Het keukentje heeft een elektrische kookplaat met twee pitten. Naast servies, bestek en pannen vind u er ook een jerrycan voor water, fluitketel en een Senseo.

De Heejstek woonkamer en boven de tafel is verlicht met ‘gewone’ verlichting. Onder het aanrecht zijn bij het kleine koelkastje twee stopcontacten. Overige verlichting is op batterijen.

Voor sanitair maakt u vanaf 13 juni gebruik van uw eigen privé sanitair unit. Het privé sanitair heeft een douche, toilet, (af)wastafel, koelkast met vriesvak en vloerverwarming. Als dat geen luxe is?! Seizoen 2020 staat deze nog op zo’n 25 meter lopen. Vanaf seizoen 2021 naast de Heejstek.

Kortom, een bijzonder kampeer belevenis, gecombineerd met extra luxe.

Tot 13 juni maakt de Heejstek als enige gebruik van het sanitairgebouw, dit is daarmee ‘privé’ sanitair.

inventaris

 • WIFI
 • Naast servies, ook pannen en bestek
 • mini koelkastje met vriesvak
 • 1 parkeerplaats op eigen terrein (ofschoon gratis, alleen als er voldoende plaats is)
 • roken evenals open vuur verboden
 • Beperkt electriciteit beschikbaar
 • huisdieren zijn niet toegestaan
 • De Heejstek is voor maximaal 4 personen, en een baby telt als één persoon
 • Verder is er een camping babybedje op aanvraag aanwezig, maar hiervoor neemt u zelf mee : beddengoed, dekbedje en kussen
 • De Heejstek wordt verhuurd inclusief bedlinnen en een handdoekenpakket per persoon per verblijf. Een handdoekenpakket bestaat uit één badlaken en één handdoek.
 • tenslotte: Bijkomende kosten: toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n.

Praktische informatie

Persoonlijke  check in: tussen 16.00 en 17.00 uur
Hierna kunt u tot 21.00 uur zelf arriveren. U hoeft dus niet te haasten, echter vinden wij het wel prettig om te weten hoe laat u aankomt. Wilt u al vroeger de omgeving verkennen? Dan kunt u, indien gewenst u uw auto al eerder op de parkeerplaats zetten, weliswaar gratis maar alleen zolang er ruimte beschikbaar is.

Check out: tussen 09.30 en 10.00 uur

Bij de check out dient al het servies schoon in de kast te staan. Bovendien moeten de bedden zijn afgehaald, beddengoed en handdoeken per set in een kussensloop (binnen) bij de buitendeur geplaatst zijn. Daarnaast moeten de prullenbakken leeg en het vuil en glas in daarvoor bestemde containers gedeponeerd zijn. Ook de meubels staan weer in originele opstelling terug.

Onze extra’s die u kunt bijboeken:

De lazy check-in

Bij de Lazy Check-in zorgen wij ervoor dat uw bed opgemaakt is, zodat u uitgerust aan uw verblijf bij ons begint.

De prijs voor deze service is € 12,50

Het zorgeloos weggaan pakket

Bij het zorgeloos weg gaan pakket hoeft u niet de bedden af te halen  en de vuilnis weg te brengen, dat doen wij voor u.

De prijs voor dit pakket is € 25,–

De lazy check-out

Bij de Lazy check-out kunt u tussen 11:30 en 12:00 uur uitchecken zodat u zonder haast kunt vertrekken.

Deze service kost € 15,–

Deze extra’s kunt u tijdens het reserveringsproces zelf toevoegen

of kies één van onze andere accommodaties

4 persoons De Wijde Blick

2 persoons Camping pod

Luxe trekkershut ’t Vroon

Alpacas on Wheelzzz

Vakantiewoning Boerenhof

Vakantiewoning ’t Lage Licht

Vakantiewoning de Schuilstal