Corona Update

28 mei 2020

Accommodaties geopend

Vanaf heden mogen al onze accommodatie weer voor 100% verhuurd worden, er zijn geen beperkingen meer.

Dat betekend dat we de volgende accommodaties kunnen aanbieden:

Al onze accommodaties zijn ruim gelegen waardoor u genoeg afstand kan nemen tot de andere huurders.

Camping geopend

Beschik je over een eigen caravan of camper met sanitaire voorzieningen (chemische toiletcassette, vuilwateropvang, kookgelegenheid en (af)wasplek? Of kom je met een tent maar heb je wel je eigen chemisch toilet mee? Dan ben je van harte welkom op ons kampeerterrein!

  • Je mag hier overnachten als individu, met partner of met je eigen gezin. Familie- of vriendengroepen zijn nu niet welkom;
  • Koken doe je in je eigen caravan, camper of tent evenals afwassen en wassen/douchen;
  • Er is geen eigen waterpunt dan wel riolering aanwezig bij de staanplaatsen
  • Het gemeenschappelijke toilet- en douchegebouw is gesloten tot 1 juli;
  • De stortplaats voor het legen van je chemisch toiletcassette is geopend.

Belangrijk om te weten! Half juni zullen er 8 privé sanitair-units geplaatst zijn op de camping, met eigen douche, toilet, wastafel en koelkast.
U kunt natuurlijk nu al reserveren voor de Heejstek, Alpacas on Wheelzzz en 6 comfort kampeerplekken met prive sanitair. Vol = Vol.

Kijk voor meer info op de pagina camping met privé sanitair Zeeland.

RIVM maatregelen

Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

  • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)!
  • 1,5m afstand houden, overal!
  • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
  • Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact!

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten.

Daarnaast willen we een dringend beroep op u doen, om ook rekening te houden met de inwoners van onze gemeente. Natuurlijk kunt u al wandelend of fietsend heerlijk genieten van deze prachtige omgeving, waar de lente tot bloei komt. Wij verzoeken u echter vriendelijk drukke plekken te vermijden, uw noodzakelijke boodschappen niet iedere dag, maar bij voorkeur voor meerdere dagen tegelijk te doen. Dit vermindert de druk op onze supermarkten en winkels en houdt het leefbaar, ook voor de inwoners van onze dorpen.

De schoonmaak heeft altijd al onze grote aandacht, de huidige inzet is in principe voldoende. In het geval van constatering van corona op de camping worden extra maatregelen getroffen. Deze worden dan volgens de landelijke richtlijnen uitgevoerd.

In de tussentijd “Wees lief voor jezelf en anderen”, we moeten met elkaar deze crisis gezond doorkomen.

Tot slot

Door de zeer uitzonderlijke situatie kunnen wij geen persoonlijke uitzonderingen maken. Indien de situatie zal wijzigen volgen wij de dan geldende regelgeving.

Actueel nieuws over het Coronavirus vindt u op: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus en op de website van de Veiligheidsregio Zeeland: https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus.

Wij danken u voor uw begrip in deze periode. Ondanks alles hopen wij u op onze camping te verwelkomen en zullen alles in het werk stellen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.