Gezellige, kleinschalige camping in Domburg

Een vakantie in Zeeland boeken om even tot rust te komen en de natuur op te snuiven? Dan kiest u vast niet zomaar een camping in Zeeland. Aan de Waterspiegel is een gezellige en kleinschalige camping vlakbij Domburg, op een rustig boerderijerf in Aagtekerke. Een prachtig uitzicht over de groene velden en op fietsafstand van het strand: zo wordt kamperen in Zeeland extra leuk!

Plezier en ontspanning voor iedereen

De kindvriendelijke minicamping is goed bereikbaar, maar ligt een eind van de doorgaande weg. Zo heeft u geen overlast van voorbijrazende auto’s en kunt u in alle rust en stilte vertoeven. Bovendien zijn kinderen hierdoor vrij om onbezorgd te spelen. Met een zandbak, trampoline, schommel en pingpongtafel is het voor jong en oud plezierig ontspannen. Ook leuk: een wandeling of high tea met Alpaca’s! Op de fiets naar het strand? Dat is over de binnenwegen voor iedereen goed te doen. Dat maakt kamperen bij zee een wel heel fijne ervaring. Liever een bezoekje aan de stad of een activiteit ondernemen? In de omgeving is er van alles te beleven.

Onze camping heeft geen seizoensplaatsen.

Voorzieningen van de Zeeuwse camping

Het weiland van de camping in Aagtekerke biedt plaats aan 15 tenten of caravans. Er zijn acht plekken met privé sanitair beschikbaar. Bij Aan de Waterspiegel is er aan ruimte, comfort en rust geen gebrek! Zo kunt u hier in Zeeland uw vakantie in alle ontspanning doorbrengen. Wilt u naast comfort ook een stukje luxe? Kies dan voor de Heejstek; heerlijk voor het welbekende glamping. De camping heeft voor ieder wat wils en is van alle gemakken voorzien.

Zoekt u in de regio Domburg een camping? Reserveer direct uw plekje op de camping bij zee door contact op te nemen met Aan de Waterspiegel. via het boekingssysteem. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw (aan)vraag.

Kamperen inclusief ontbijt met lokale Zeeuwse producten

Het is mogelijk dat iedere ochtend  ons heerlijke Zeeuwse ontbijt voor je klaar staat. Je kunt er ook voor kiezen om alleen in het weekend een ontbijt te bestellen. Je kunt het ontbijt  ophalen in het AlpaCafé en in je accommodatie ervan genieten. Het bestaat uit een wisselende samenstelling van bijvoorbeeld een verse croissant, een vers Zeeuws broodje; zoet beleg zoals hagelslag, honing, jam; yoghurt en muesli; een Zeeuws kippenei; versgeperste sinaasappelsap; een zoete lekkernij en alpaca-kleinigheidje. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kampeerplaats zonder ontbijt te reserveren.

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met allergieën en intoleranties.