Bijzonder overnachten in Zeeland: Alpacas on Wheelzzz

Avontuurlijk kamperen? Glamping? Alpacas on Wheelzzz!

Alpacas on Wheelzzz is onze nieuwste kampeer accommodatie voor bijzonder overnachten in Zeeland voor twee personen in de voormalige Alpacas trailer.
De trailer heeft vele kilometers trouwe dienst achter de rug maar werd te klein voor onze gestaag groeiende alpaca kudde. De alpaca dames hebben na 16 weken wachten de overstap gemaakt naar een nieuwe 3 paards trailer, hier kunnen nog zeker 4 dames bij en dan nog is er ruimte voor iedereen om te liggen.

De liggende alpacas in de trailer bracht het idee om de ‘oude’ trailer om te bouwen tot bijzondere accommodatie voor op de camping. Gek, uniek, raar, anders, uitdagend en tòch een klein stukje luxe. Glamping ten voeten uit!

Via het deurtje aan de voorkant van de trailer kom je binnen.  Onder de trap naar boven vind je  haken om je jas op te hangen. Op de begane grond staat naaste een vaste bank, een tafel en er is ook een kitchenette. De kitchenette is niet alleen uitgerust met een waterkoker en een  Senseo, maar ook een elektrisch kookplaatje. Alle potten, pannen, bestek, borden en afwas spullen zijn voor handen.

De laadklep kan bij mooi weer open geklapt worden voor de echte buitenleef ervaring.

Via de ladder kom je dan op de verdieping. Hier tref je een riant tweepersoons bed (1,60 x 2m). En via het luik in het dak kun je naar de sterren kijken 🙂 Kortom een unieke beleving!

Inventaris

  • gratis WIFI
  • Alpacas on Wheelzzz is geschikt voor 2 personen. Extra personen niet toegestaan.
  • Naast servies, ook pannen en bestek. Maar ook een hand- en theedoek.
  • Je maakt gebruik van de algemene koelkast en vriezer in het toiletgebouw
  • let op: ladder naar het bed
  • 1 parkeerplek op de parkeerplaats (ofschoon gratis, alleen als er voldoende plaats is)
  • roken evenals open vuur verboden
  • huisdieren zijn niet toegestaan
  • Alpacas on Wheelzzz wordt verhuurd inclusief bedlinnen en een handdoekenpakket per persoon per verblijf. (één badlaken en één handdoek)
  • tenslotte: Bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n.

Praktische informatie

Persoonlijke check in: tussen 16.00 en 17.00 uur
Hierna kunt u tot 21.00 uur zelf arriveren. U hoeft dus niet te haasten, echter vinden wij het wel prettig om te weten hoe laat u aankomt. Wilt u al vroeger de omgeving verkennen? Dan kunt u, indien gewenst u uw auto al eerder op de parkeerplaats zetten, weliswaar gratis maar alleen zolang er ruimte beschikbaar is.

Check out: tussen 09.30 en 10.00 uur
Bij de check out dient al het servies schoon in de kast te staan. Bovendien moeten de bedden zijn afgehaald, beddengoed en handdoeken per set in een kussensloop (binnen) bij de buitendeur geplaatst zijn. Daarnaast moeten de prullenbakken leeg zijn en het vuil en glas in daarvoor bestemde containers gedeponeerd zijn. Ook de meubels staan weer in originele opstelling terug.

broodjesservice

Broodjesservice

Lekker op vakantie en ’s ochtends genieten van heerlijk vers afgebakken broodjes. Bestel vandaag nog jouw verse broodjes en morgenochtend staan ze voor je klaar.
Bestellen kan HIER.

alpaca activiteiten

Alpaca Activiteiten

Wij organiseren meerdere malen per week activiteiten met onze lieve Alpaca’s. Denk dan aan een  strandwandeling of een echte alpaca high-tea.
Meer informatie en reserveren kan HIER.

Onze extra’s die u kunt bijboeken:

of kies één van onze andere accommodaties

4 persoons De Wijde Blick

4 persoons strohuis

2 persoons Camping pod

Luxe trekkershut ’t Vroon

Vakantiewoning ’t Lage Licht

Vakantiewoning Boerenhof

Vakantiewoning de Schuilstal