De Wijde Blick (4 personen)

Houd u van ruimte en daarnaast van een weids uitzicht? Niet alleen een balkon, maar één waar u al vroeg in het jaar in de zon kan zitten? Dan vervult het 4-persoons appartement de Wijde Blick uw wensen.

De loggia, het inpandig terras op het zuiden, maakt uw verblijf tot een bijzondere belevenis. Want daarvandaan is het uitzicht adembenemend: niet alleen over de de uitgestrekte landerijen naar de Lange Jan in het centrum van Middelburg, maar ook tot aan de boulevard van Vlissingen. Bovendien ziet u door de ramen aan de noordkant de duinen van Strand Noordduine en ook de toren van Domburg. Kortom, een heerlijk licht en ruim onderkomen.

Faciliteiten in De Wijde Blick:

1e verdieping: woonkamer met keuken, apart toilet en badkamer met riante douche en wastafel. 2e verdieping: ruime slaapkamers (2) met 2 x 2 losse box-spring bedden (180 x 90) en wastafels. Bovendien is er een 2e toilet op de gang.
Het geheel biedt voldoende ruimte om er niet alleen in alle seizoenen met plezier te zijn maar ook om van de mooie omgeving van Domburg te genieten. Daarnaast kunnen kinderen achter op het terrein ook gebruik maken van de schommels, klimrekken en trampolines van de minicamping.

inventaris

  • WIFI
  • 1 parkeerplek op de parkeerplaats
  • niet roken
  • huisdieren niet toegestaan
  • maximaal 4 personen, een baby telt als één persoon, extra personen niet toegestaan
  • camping babybedje aanwezig, zelf meenemen: beddengoed, dekbedje en kussen
  • inclusief bedlinnen en een handdoekenpakket, bestaande uit badlaken en handdoek is per persoon per verblijf
  • wasmachine aanwezig, gedeeld
  • Bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,50  p.p.p.n.

Praktische informatie

​Persoonlijke  check in: tussen 16.00 en 17.00 uur
Hierna kunt u tot 21.00 uur zelf arriveren. U hoeft dus niet te haasten, echter vinden wij het wel prettig om te weten hoe laat u aankomt. Wilt u al vroeger de omgeving verkennen? Dan kunt u, indien gewenst u uw auto al eerder op de parkeerplaats zetten, weliswaar gratis maar alleen zolang er ruimte beschikbaar is.

Check out: tussen 09.30 en 10.00 uur

Bij de check out dient al het servies schoon in de kast te staan. Bovendien moeten de bedden zijn afgehaald, beddengoed en handdoeken per set in een kussensloop (binnen) bij de buitendeur geplaatst zijn. Daarnaast moeten de prullenbakken leeg en het vuil en glas in daarvoor bestemde containers gedeponeerd zijn. Ook de meubels staan weer in originele opstelling terug.

Inclusief strandcabine

Heeft u zich altijd al afgevraagd wat het gemak is van zo’n bezemkast op het strand? Of bent u al fervent gebruiker van een strandhuisje?
Bij het vakantiehuis de Wijde Blick  is het gebruik van één van onze strandhuisjes inbegrepen.
Het staat op het strand van Noordduine en is beschikbaar van mei tot oktober. Daarnaast vind u er ligstoelen en een windscherm. Waardoor u niet alleen het gemak ervaart van omkleden op het strand maar u kunt er ook uw strandspullen opbergen. Bovendien staat het huisje in de buurt van Strandpaviljoen Noordduine, toiletten,de surfschool en ook de strandwacht is nabij.
Al met al zorgeloos genieten dus.

Onze extra’s die u kunt bijboeken:

De lazy check-in

Bij de Lazy Check-in zorgen wij ervoor dat uw bed opgemaakt is, zodat u uitgerust aan uw verblijf bij ons begint.

De prijs voor deze service is € 100,-

De lazy check-out

Bij de Lazy check-out kunt u tussen 11:30 en 12:00 uur uitchecken zodat u zonder haast kunt vertrekken.

Deze service kost € 150,-

Deze extra’s kunt u tijdens het reserveringsproces zelf toevoegen

of kies één van onze andere accommodaties

4 persoons strohuis

2 persoons Camping pod

Luxe trekkershut ’t Vroon

Alpacas on Wheelzzz

Vakantiewoning ’t Lage Licht

Vakantiewoning Boerenhof

Vakantiewoning de Schuilstal