ONZE ACCOMMODATIES

Vakantiewoning Boerenhof

6 personen

Ter illustratie: heeft u wel eens uw huis gerenoveerd en herinnert u nog, niet alleen het zweet maar ook de tranen? Dan waardeert u vast dat wij dit voor u hebben gedaan met onze vakantiewoning het Boerenhof. Deze  ruime 6-persoon vakantiewoning ligt naast de minicamping en is zoals gezegd  in 2018 geheel gerenoveerd.

meer info

B&B De Wijde Blick

4 personen B&B

Houd u van ruimte en daarnaast een weids uitzicht? Niet alleen een balkon, maar één waar u al vroeg in het jaar in de zon kan zitten? Dan vervult het 4-persoon B&B de Wijde Blick uw wensen.

Deze riante kamers zijn alleen te huren zonder ontbijt.

meer info

de Camping pod

2 personen

Nog zo’n bijzonder onderkomen: de camping Pod. Het is een half rond houten huisje.  Niet alleen voorzien van de basis gemakken van kamperen, maar het heeft ook  de luxe van alleen een tasje met spullen mee nemen en verder alles aan te treffen wanneer u aan komt.

meer info

Luxe trekkershut ’t Vroon

2 personen

Zoekt u een eenvoudig maar ook comfortabel verblijf? Hier heeft u niet alleen meer faciliteiten dan in een tent, maar ook  meer ruimte en privacy dan in een hotelkamer. Bovendien geniet u van een adembenemend mooi uitzicht. Daarnaast dragen wisselende wolkentaferelen bij aan het gevoel van rust en ruimte.

meer info

Het strohuis

4 personen

Kamperen maar dan anders. Zowel de  geur van stro als de vrijheid van een tent. Dat is ons strohuis de Heejstek. Op onze kindvriendelijke minicamping, een eind van de doorgaande weg, staat deze bijzondere accommodatie. De Heejstek is helemaal naar eigen ontwerp gebouwd en heeft plaats voor vier personen

meer info