ONZE ACCOMMODATIES

Vakantiewoning Boerenhof

6 personen

Ter illustratie: heeft u wel eens uw huis gerenoveerd en herinnert u nog, niet alleen het zweet maar ook de tranen? Dan waardeert u vast dat wij dit voor u hebben gedaan met onze vakantiewoning het Boerenhof. Deze  ruime 6-persoon vakantiewoning ligt naast de minicamping en is zoals gezegd  in 2018 geheel gerenoveerd.

Appartement De Wijde Blick

4 personen

Houd u van ruimte en daarnaast een weids uitzicht? Niet alleen een balkon, maar één waar u al vroeg in het jaar in de zon kan zitten? Dan vervult het 4-persoon appartement de Wijde Blick uw wensen.

Deze riante kamers zijn alleen te huren zonder ontbijt.

de Camping pod

2 personen

Nog zo’n bijzonder onderkomen: de camping Pod. Het is een half rond houten huisje.  Mèt eigen inpandige badkamer, uitgerust met douche, toilet en wastafeltje. Het geheel is voorzien van de basis gemakken. Met recht romantisch kamperen.

Luxe trekkershut ’t Vroon

2 personen

Zoekt u een eenvoudig maar ook comfortabel verblijf? Hier heeft u niet alleen meer faciliteiten dan in een tent, maar ook  meer ruimte en privacy dan in een hotelkamer. Bovendien geniet u van een adembenemend mooi uitzicht. Daarnaast dragen wisselende wolkentaferelen bij aan het gevoel van rust en ruimte.

De Heejstek

4 personen

Kamperen maar dan anders. Zowel de  geur van stro als de vrijheid van een tent. Dat is ons strohuis de Heejstek. De Heejstek is helemaal naar eigen ontwerp gebouwd en heeft plaats voor vier personen. Extra luxe: De Heejstek beschikt vanaf half juni over privé sanitair: douche, toilet, (af)wastafel, koelkast met vriesvak en vloerverwarming.

Schuilstal

2 personen

Riant Tiny House. Genieten van het weidse uitzicht, de grazende paarden. Woonkamer met open keuken, terras, slapen onder het schuine dak, sterren kijken. Douche, twee toiletten, vloerverwarming.

Alpacas on Wheelzzz

2 personen

Alpacas on Wheelzzz is een bijzondere kampeer accommodatie voor twee personen in de voormalige Alpacas trailer. Op de begane grond staat naaste een vaste bank, een tafel en er is ook een kitchenette. Via de ladder kom je dan op de verdieping. Hier tref je een riant tweepersoons bed (1,60 x 2m).