Prelaatweg 69 Aagtekerke - Domburg +31 (0)118 - 583 999

Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy
Dummy

Gezellige, kleinschalige camping in Domburg

Een vakantie in Zeeland boeken om even tot rust te komen en de natuur op te snuiven? Dan kiest u vast niet zomaar een camping in Zeeland. Aan de Waterspiegel is een gezellige en kleinschalige camping vlakbij Domburg, op een rustig boerderijerf in Aagtekerke. Een prachtig uitzicht over de groene velden en op fietsafstand van het strand: zo wordt kamperen in Zeeland extra leuk!

Plezier en ontspanning voor iedereen

De kindvriendelijke minicamping is goed bereikbaar, maar ligt een eind van de doorgaande weg. Zo heeft u geen overlast van voorbijrazende auto’s en kunt u in alle rust en stilte vertoeven. Bovendien zijn kinderen hierdoor vrij om onbezorgd te spelen. Met een zandbak, trampoline, schommel en pingpongtafel is het voor jong en oud plezierig ontspannen. Ook leuk: een wandeling of high tea met Alpaca’s! Op de fiets naar het strand? Dat is over de binnenwegen voor iedereen goed te doen. Dat maakt kamperen bij zee een wel heel fijne ervaring. Liever een bezoekje aan de stad of een activiteit ondernemen? In de omgeving is er van alles te beleven.

Voorzieningen van de Zeeuwse camping

Het weiland van de camping in Aagtekerke biedt plaats aan 15 tenten of caravans. Er is een gezamenlijk douchegebouw met douches en toiletten, een wasmachine, droger, koelkast en vriezer. Alles is helemaal nieuw en lekker ruim. Bij Aan de Waterspiegel is er aan ruimte, comfort en rust geen gebrek! Zo kunt u hier in Zeeland uw vakantie in alle ontspanning doorbrengen. Wilt u naast comfort ook een stukje luxe? Kies dan voor de Heejstek; heerlijk voor het welbekende glamping. De camping heeft voor ieder wat wils en is van alle gemakken voorzien.

Zoekt u in de regio Domburg een camping? Reserveer direct uw plekje op de camping bij zee door contact op te nemen met Aan de Waterspiegel. Dat kan via tel. 0118 – 583 999 of via het online formulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw (aan)vraag.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie