Prelaatweg 69 Aagtekerke - Domburg +31 (0)118 - 583 999

kamperen in strohuis de Heejstek

Kamperen maar dan anders. De geur van stro, de vrijheid van een tent. Dat is onze Heejstek. 

Op onze kindvriendelijke minicamping, een eind van de doorgaande weg, treft u deze bijzondere accommodatie. De Heejstek is geheel naar eigen ontwerp gebouwd en biedt plaats aan vier personen. Via het bijna wandvullende raam in de voorgevel heeft u uitzicht over de camping en bossages.

Op de begane grond treft u de woonkamer met keuken unit, zit- en eetthoek. Hier achter 1 slaapkamer met twee één persoons bedden. Via een ladder in de woonkamer heeft u toegang tot de riante tweede slaapkamer op de verdieping, (stahogte, twee één persoonsbedden). De keuken is uitgerust met een electrische 2 pits kookplaat, servies, bestek en pannen en een 10l water jerrycan, een fluitketel en hand koffiezet filter.

In de Heejstek zijn twee stopcontacten aanwezig. Verlichting gebeurt door middel van led lampjes op batterijen. Douche, toilet, water, wasmachine, droger en extra stopcontacten vind u in het algemene toiletgebouw op slechts 20 meter lopen van de Heejstek.

beschikbaarheid-reserveren.png

Inventaris

  • WIFI
  • Servies, pannen, bestek
  • 1 parkeerplaats op eigen terrein 
  • roken en open vuur verboden
  • geen stroom aanwezig (op 2 stopcontacten na)
  • huisdieren niet toegestaan
  • De Heejstek is voor maximaal 4 personen, een baby telt als één persoon
  • camping babybedje op aanvraag aanwezig, hiervoor zelf meenemen: beddengoed, dekbedje en kussen
  • De Heejstek wordt verhuurd inclusief bedlinnen en een handdoekenpakket per persoon per verblijf. Een handdoekenpakket bestaat uit één badlaken en één handdoek.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting à €1,25 p.p.p.n. (2019)

Praktische informatie

Check in: tussen 16.00 en 17.00 uur indien gewenst kan u uw auto al eerder op de parkeerplaats parkeren (zolang er ruimte beschikbaar is).

Check out: tussen 09.30 en 10.00 uur. Bij check out dient al het servies schoon in de kast te staan. Bedden moeten worden afgehaald. Beddengoed en handdoeken per set in een kussensloop (binnen) bij de buitendeur plaatsen. Prullenbakken legen en vuilnis en glas in de desbetreffende containers deponeren. Meubels weer in originele opstelling terug plaatsen.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie